ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Να γιατί το χωριό μας διατηρείται καθαρό!

Διαβάζουμε στο πρόσφατο διμηνιαίο  ενημερωτικό  δελτίο  του  Συλλόγου  Κρυονεριτών  Καλαβρύτων "ΕΔΩ ΚΡΥΟΝΕΡΙ", από όπου πήραμε και την φωτογραφία, το παρακάτω άρθρο με τίτλο "ΜΙΚΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝ' ΔΡΑΣΗ":

"Mια δυνατή μπόρα μετέφερε από διάφορα σημεία του χωριού χώμα, χαλίκια, φύλλα και άλλα υλικά και τα απόθεσε κατά μήκος του δρόμου δίπλα στην εκκλησία. Η Γεωργία Σπυροπούλου, ο Γιάννης Καραπάνος και ο μικρός Γιώργος Φούρας  ανέλαβαν να τα απoμακρύνουν. Να γιατί το χωριό μας διατηρείται καθαρό!"

Το έχουμε γράψει πολλές φορές στο KNet και θα το γράψουμε ακόμα μία!

Χωριό πρότυπο στην κυριολεξία το Κρυονέρι Καλαβρύτων, με τον υπερδραστήριο σύλλογό του και τον άξιο πρόεδρο της κοινότητας Κώστα Ντάλλα, αποτελεί παράδειγμα και για άλλα χωριά του δήμου μας.

Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά παιδιά!!!

Β.Χ.Α.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com