Ευχαριστίες Συλλόγων στο Δήμαρχο Καλαβρύτων

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, απέστειλαν οι Σύλλογοι - Διοργανωτές του «1ου  Καλαβρυτινού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Πολιτιστικών Συλλόγων».

Στην επιστολή αυτή, εκφράζουν δημόσια θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο Αθανάσιο, ο οποίος "από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά μας και ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας για οικονομική ενίσχυση-διευκόλυνση των Συλλόγων μας, ώστε να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στα έξοδα για τη διεξαγωγή του «1ου  Καλαβρυτινού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Πολιτιστικών Συλλόγων»" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Τον ευχαριστούν επίσης και για την παραχώρηση του λεωφορείου του Δήμου, χάριν της οποίας είχαν τη δυνατότητα οι μόνιμοι κάτοικοι των χωριών των Καλαβρύτων να παρευρεθούν στα γήπεδα του Ρέντη στην Αθήνα και να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες των χωριών τους, συμβάλλοντας έτσι στην αλληλογνωριμία και σύσφιξη των σχέσεων των Καλαβρυτινών μεταξύ τους, που είναι και ο πρωταρχικός σκοπός αυτού του τουρνουά ποδοσφαίρου.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

α

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com