Υποχρέωσαν τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να δηλώσει ότι θα προστατεύσει την Κορινθιακή Σταφίδα.

Δελτίο τύπου των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κώστα Μάρκου και Σίας Ανανωστοπούλου

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών υποχρέωσαν τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να υποχωρήσει και να συναντηθεί με την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών. Να ακούσει τους παραγωγούς και να ασχοληθεί -επιτέλους- με την αναζήτηση λύσεων για το πρόβλημα των αποθεμάτων της Κορινθιακής Σταφίδας που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και την προστασία της νέας επερχόμενης σοδιάς.

Η εξέλιξη αυτή, την οποία χαιρετίζουμε, είναι αποτέλεσμα των πιέσεων και των αγώνων που άσκησαν οι αγρότες – παραγωγοί με σημείο κορύφωσης τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Αίγιο, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και στην οποία συμμετείχαν πολλοί αγρότες και παραγωγικοί φορείς.

Θυμίζουμε σε όλους όσοι τις προηγούμενες μέρες κρύβονταν και τώρα προσπαθούν να οικειοποιηθούν τη νίκη της ΠΕΣ έναντι του Υπουργείου, ότι στη συγκέντρωση αυτή συμμετείχαν αγωνιστικά από τους Βουλευτές της Αχαΐας μόνο οι 2 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όλοι οι υπόλοιποι προτίμησαν να μην εμφανισθούν μέσω της επίκλησης δικαιολογιών περί κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων για μια ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή. Εμείς οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην ονομαστική ψηφοφορία ψηφίσαμε στη Βουλή και στην αγωνιστική συγκέντρωση ήμασταν παρόντες.  

Οι βουλευτές


Κώστας Μάρκου  &  Σία Αναγνωστοπούλου

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.