Συνάντηση Ιάσονα Φωτήλα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Στέφανο Βλαστό.

O Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το πάγιο αίτημα των Συλλόγων της αχαϊκής πρωτεύουσας σχετικά με τη δημιουργία Ανατολικού πάρκου στην περιοχή του Ρηγανόκαμπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου ΑΕ (ΕΤΑΔ Α.Ε.) κ. Στέφανο Βλαστό.

Ο Ιάσονας Φωτήλας μετέφερε προς τον κ. Βλαστό τα βασικά αιτήματα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Ρηγανόκαμπου με κύριο το αίτημα της βέλτιστης αξιοποίησης του.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην εκμετάλλευση και αξιοποίηση της περιοχής του Ρηγανόκαμπου προς το συμφέρον των κατοίκων της περιοχής αλλά και προς όφελος όλων των Πατρινών. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της αναμονής μίας οριστικής απάντησης αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της υπό συζήτηση περιοχής με τον ο κ. Βλαστό να διευκρινίζει στον βουλευτή ότι πρόκειται για αρμοδιότητα της ΕΤΑΔ ΑΕ.

Στη συνέχεια συζήτησαν για την πιθανότητα αλλά και τις προθέσεις της εταιρείας σχετικά με την αξιοποίηση της περιοχής του Ρηγανόκαμπου. Η εν λόγω συζητήση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και έγινε ξεκάθαρο οτι σε κάθε περίπτωση η ΕΤΑΔ παραμένει σύμμαχος της Πάτρας και επιθυμεί την υλοποίηση μίας ολοκληρωμένης αναπτυξιακής πρότασης για την αξιοποίηση του Ρηγανόκαμπου. Επίσης η ΕΤΑΔ είναι ανοιχτή σε προτάσεις αξιοποίησης και έτοιμη να ανοίξει ο διάλογος με τους φορείς και την κοινωνία.

Σημειωτέον ότι ο κ. Βλαστός ήταν απόλυτα ενημερωμένος για το θέμα του Ρηγανόκαμπου και η όλη συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συζήτησης συναποφασίστηκε ένα κοινό πλαίσιο δράσης για τα επόμενα βήματα συνεργασίας.

Ο βουλευτής δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον κ. Βλαστό για το πολύ σημαντικό έργο που πραγματοποιεί καθώς και για το κοινωνικό προφίλ που έχει αποκτήσει η ΕΤΑΔ.

Ο Ιάσονας Φωτήλας και ο κ. Στέφανος Βλαστός συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή στενή επαφή και κυρίως σε συνεργασία για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και αφορούν τον νομό της Αχαΐας.

Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.