Συνάντηση Αλεξοπούλου με Κεραμέως για εκπαιδευτικά θέματα

Με την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, συναντήθηκε η Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, με ατζέντα συζήτησης μια σειρά σημαντικών εκπαιδευτικών θεμάτων που αφορούν στο νομό.

Στη συνάντηση εργασίας, η κα Αλεξοπούλου έθεσε προς την αρμόδια Υπουργό το ζήτημα της διαδικασίας στελέχωσης των σχολικών μονάδων της Αχαΐας, με δασκάλους και καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων και ειδικής αγωγής, ιδιαίτερα στις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές του νομού, μετά και από σχετικό έγγραφο του Δήμου Καλαβρύτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βουλευτής Αχαΐας έκανε ειδική αναφορά στο όραμά της για τη δημιουργία νέων, σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν το Δημόσιο Πειραματικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΠΙΕΚ) Πάτρας, ζητώντας από την Υπουργό Παιδείας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες, στο πλαίσιο αναβάθμισης του θεσμού των Δημόσιων ΙΕΚ.

Η κα Αλεξοπούλου μετέφερε ακόμα προς την Υπουργό το αίτημα των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, σχετικά με τη μείωση του χρόνου υποχρεωτικής παραμονής στη θέση τοποθέτησης.

Τέλος, η Βουλευτής Αχαΐας κάλεσε την κα Κεραμέως να επισκεφθεί την περιοχή, προκειμένου να συζητηθούν διεξοδικά και σε ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τα ζητήματα που αφορούν τις εκπαιδευτικές μονάδες όλων των βαθμίδων στην Αχαΐα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com