Προσκεκλημένη στην Ελβετική Πρεσβεία η Χριστίνα Αλεξοπούλου

Η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ελβετίας και Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, παραβρέθηκε στη δεξίωση που παρέθεσε στην πρεσβευτική κατοικία ο Πρέσβης της Ελβετίας κ. Olaf Kjelsen και η σύζυγός του Carine Kjelsen για την Εθνική Εορτή της χώρας τους.

Ο Πρέσβης της Ελβετίας θέλησε να ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά την κα Αλεξοπούλου για την επίσκεψη εργασίας που διοργάνωσε στην Αχαΐα τον περασμένο Μάιο και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις επενδυτικές δυνατότητες της περιοχής καθώς και τη φυσική της ομορφιά.

Στη δεξίωση είχε την ευκαιρία η κα Αλεξοπούλου να συνομιλήσει επί μακρόν με τον Πρόεδρο της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελβετίας-Ελλάδας Γερουσιαστή κ. Carlo Sommaruga για τις οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών και τον ενεργό ρόλο που θα πρέπει να έχει η Αχαΐα στα επόμενα επενδυτικά σχέδια.

Ο κ. Sommaruga ευχαρίστησε την Αχαιή Βουλευτή για τις συνεχείς προσπάθειές της για την ανάπτυξη των ελληνοελβετικών σχέσεων καθώς και τη συνεχάρη για την άψογη επίσκεψη του Ελβετού Πρέσβη στην Αχαΐα. Δήλωσε, τέλος, ότι η επίσκεψη εκείνη ήταν η απαρχή στενότερης επαφής της χώρας του με την περιοχή και πιστεύει ότι σύντομα θα δούμε απτά αποτελέσματα της συνεργασίας αυτής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com