Ο Φωτήλας για το σ/ν του Προυπολογισμού

«Η αύξηση του εισοδήματος θα έρθει μέσω της μείωσης των φορολογικών βαρών για μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις αλλά και μέσω των κοινωνικών μέτρων που θεσπίζονται συνολικά. Κυρίως όμως προβλέπει αυτό που έλειπε την προηγούμενη τετραετία: αύξηση δηλαδή των επενδύσεων ώστε επιτέλους να δημιουργηθούν νέες και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας» επισήμανε στην επιτροπή Οικονομικών για το σ/ν του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο, «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022» ο κ. Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής ΝΔ Αχαΐας.

Ο κ. Φωτήλας τόνισε ότι «είναι ο τρίτος προϋπολογισμός της ΝΔ και η χώρα μας βρίσκεται ήδη σε μία δυναμική πορεία ανάκαμψης με το δημόσιο χρέος να είναι και βιώσιμο και διαχειρίσιμο » .

Επίσης ανέφερε ότι «Οι δημοσιονομικές παρεμβάσεις που συντελούνται αποτελούν μία ολιστική προσέγγιση των αναγκών της κοινωνίας και κινούνται στη σφαίρα της κεντρικής οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης. Αποτυπώνουν τις βασικές δομικές μεταρρυθμίσεις του επόμενου έτους και δείχνουν την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα. Θέτουν τις βάσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας και συμβάλλουν στη θωράκιση της χώρας από εξωγενείς παράγοντες καθιστώντας την πιο δυνατή, πιο ανθεκτική και κοινωνικά πιο δίκαιη»!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com