ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ: Εμβολιαστείτε - εμβολιαστείτε, γιατί πρέπει να εμβολιαστείτε γιατί με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσουμε και από τον κορονοϊό και από τον [υ]ιό Μητσοτάκη - VIDEO

Ο κ. Μάρκου ξεκίνησε την ομιλία του επί του σ/ν «Κύρωση της Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος “Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος” και του Ελληνικού Δημοσίου και άλλες διατάξεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19», αναφέροντας ότι η σύμβαση δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος "Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος" και του Ελληνικού Δημοσίου είναι «καλοδεχούμενη» και «χρήσιμη». Ταυτόχρονα όμως, υπενθύμισε στο Σώμα ότι η σύμβαση αυτή είναι προϊόν της σκληρής δουλειάς που έγινε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του τρόπου που η τότε Κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας χειρίστηκαν τα πράγματα. Τόνισε δε ότι οι κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ πρέπει να ενταχθούν στην Α’ βάθμια φροντίδα υγείας, για την οποία η κυβέρνηση ουδέν ουσιαστικό έχει πράξει για να στηρίξει.

Αναφέρθηκε επίσης στην δίωξη του πρώην Αντιπροέδρου του ΕΟΔΥ κ. Γεωργακόπουλου, ο οποίος διώκεται από τον Προέδρο του ΙΣΑ κ. Πατούλη γιατί … τόλμησε να παραπέμψει στο πειθαρχικό και να τιμωρήσει επίορκους γιατρούς για υπερβολική συνταγογράφηση, δηλαδή από τον κ. Πατούλη διώκεται ένας δημόσιος λειτουργός που έκανε το καθήκον του.

Επίσης ο Βουλευτής κ. Μάρκου έκανε αναφορά και στην απόλυτη κατάρρευση των νοσοκομείων της Δυτικής Ελλάδας, επικαλούμενος συγκεκριμένα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει η διοικητική ανεπάρκεια και οι αδιαμφισβήτητες ευθύνες όλης της ιεραρχίας, κυρίως όμως του Υπουργείου Υγείας.

Κλείνοντας σχολίασε με δεικτικό τρόπο την κυβερνητική προπαγάνδα περί του ότι η αντιπολίτευση δήθεν δεν βοήθησε στην αντιμετώπιση της πανδημίας και ότι δεν έχει δώσει ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Ο κ. Μάρκου ολοκλήρωσε την ομιλία του απευθυνόμενος στην κοινωνία:

«Εμβολιαστείτε - εμβολιαστείτε, γιατί πρέπει να εμβολιαστείτε γιατί με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσουμε και από τον κορονοϊό και από τον [υ]ιό Μητσοτάκη».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com