Η Χριστίνα Αλεξοπούλου δίπλα στα φιλανθρωπικά ιδρύματα και τις κοινωνικές δομές

Με Ερώτηση που κατέθεσε η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, ζητά την τροποποίηση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης ώστε να αυξηθεί η μέγιστη κατανάλωση ρεύματος ανά ίδρυμα και να μπορούν να επωφεληθούν από το τιμολόγιο υπηρεσιών αλληλεγγύης.

Η ενεργειακή κρίση και η συνεπακόλουθη αύξηση των τιμών του ρεύματος, δημιουργεί λειτουργικό και οικονομικό βάρος στα φιλανθρωπικά ιδρύματα και τις κοινωνικές δομές. Θα πρέπει η πολιτεία στο βαθμό που είναι εφικτό, καθώς και η κοινωνία να είναι υποστηρικτές του τεράστιου έργου που προσφέρουν τα ιδρύματα αυτά.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης» στην Πάτρα. Αν και εξυπηρετεί 79 ενδεείς συμπολίτες μας, στη δεδομένη στιγμή, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στο υψηλό κόστος προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

Η κα Αλεξοπούλου με την Ερώτηση που κατέθεσε, δείχνει έμπρακτα για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον και το σεβασμό της προς το σημαντικό έργο που επιτελούν οι δομές αυτές για τη τοπική κοινωνία αλλά και ευρύτερα. Η Βουλευτής Αχαΐας είναι βέβαιη ότι το αρμόδιο Υπουργείο θα σταθεί δίπλα στους πολίτες, όσο αυτό είναι δυνατόν, που έχουν ανάγκη την κρατική αρωγή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com