Χριστίνα Αλεξοπούλου : Την επόμενη μέρα ενωμένοι και πιο δυνατοί

Με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των προεδρείων και των μελών ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα, η βουλευτής ΝΔ Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι εκλογές για την ανάδειξη των προεδρείων και των μελών ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα, είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας. Η συμμετοχή και οι εγγραφές νέων μελών έδωσαν στην παράταξή μας νέα πνοή ανανέωσης και αναδιοργάνωσης. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους για να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρή και αναπτυγμένη χώρα. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση, προχωράμε με σταθερότητα και προοπτική για το αύριο.

Θερμά συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Κουνάβη, στα νέα εκλεγμένα μέλη της ΔΕΕΠ και σε όσους εξελέγησαν στις Δημοτικές Τοπικές οργανώσεις του νομού μας. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα είμαι δίπλα τους με όλες μου τις δυνάμεις, όπως άλλωστε ήμουν πάντα στην πορεία της παράταξής μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
15 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com