Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ρητή καταδίκη των απειλών κατά του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κου Χρήστου Μπούρα

Οι απειλές που δέχθηκε από αγνώστους ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστος Μπούρας, είναι πράξεις αποτρόπαιες που δεν έχουν καμία σχέση με την πανεπιστημιακή κοινότητα, τους φοιτητές και τους ακαδημαϊκούς δασκάλους. Ως απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών, ενός από τα καλύτερα του κόσμου, καταδικάζω αυτές τις ενέργειες που παραπέμπουν σε πρακτικές κοινής παρανομίας.

Αυτοί που ενοχλούνται από τις παρεμβάσεις της Πρυτανικής αρχής για την ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου και της Φοιτητικής Εστίας, είναι σαφώς εχθροί της Παιδείας και ξένοι προς το πνεύμα της δημοκρατικής λειτουργίας των Πανεπιστημίων.

Με το νέο νομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή από την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως, η Κυβέρνηση επιχειρεί μια ακόμα τομή που θα ενισχύσει τη λειτουργικότητα των ΑΕΙ, θα αναβαθμίσει την ποιότητά τους και θα επιτύχει μια ουσιαστική σύνδεσή τους με την κοινωνία. Για να ανήκουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια στους φοιτητές, τους καθηγητές και τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Βουλευτής Ν. Αχαΐας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
14 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com