Χριστίνα Αλεξοπούλου: Μια αγκαλιά με τα παιδιά της Κιβωτού

Την «ΚΙΒΩΤΟ ΑΓΑΠΗΣ», με αφορμή και τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα του Παιδιού, επισκέφθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου η Βουλευτής Αχαΐας, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, όπου σε συνεργασία με την Οργάνωση ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ μοίρασαν ρουχισμό για την κάλυψη των αναγκών του Ιδρύματος.

Η κα Αλεξοπούλου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα παιδιά που φιλοξενούνται στην «ΚΙΒΩΤΟ ΑΓΑΠΗΣ» και να καταγράψει από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα “Fabric Republic” είναι ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πλεονάζοντος ρουχισμού, το οποίο εστιάζει στις κοινωνικές ανάγκες του σήμερα, στη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη. Ιδρυτής της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ είναι ο κ. Μάριος Διδάχος, ενώ το πρόγραμμα πραγματοποιείται με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Σε δήλωσή της, με αφορμή την επίσκεψη στην «ΚΙΒΩΤΟ ΑΓΑΠΗΣ», η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, ανέφερε:

«Η σημερινή μέρα, κάθε χρόνο, έρχεται να μας υπενθυμίσει την αδήριτη ανάγκη για τη λήψη μιας σειράς αποφάσεων και μέτρων με στόχο την προστασία των παιδιών και ιδιαίτερα των παιδιών αυτών που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα αναπηρίας. Ειδικότερα, τα συγκεκριμένα παιδιά και όσοι στέκονται αρωγοί στο πλευρό τους, έχουμε την υποχρέωση να απλώσουμε το χέρι μας και να τα βοηθήσουμε με κάθε τρόπο!

Η σημερινή μου επίσκεψη στην «ΚΙΒΩΤΟ ΑΓΑΠΗΣ» αποτελεί μια έμπρακτη στήριξη στην πολυετή και πολύτιμη αυτή προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους εδώ.

Όλοι μας οφείλουμε να εξασφαλίσουμε σε κάθε παιδί το δικαίωμα ενός ασφαλούς οικογενειακού περιβάλλοντος, το δικαίωμα στην εκπαίδευση και στην προστασία απέναντι σε κάθε μορφή βίας.

Τα παιδιά μας χρειάζονται δίπλα τους».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com