Χριστίνα Αλεξοπούλου: Εντυπωσιασμένοι οι δύο πρέσβεις από την ορεινή Αιγιαλεία

Το Σάββατο 28 Μαΐου οι πρέσβεις της Ελβετίας κ. Olaf Kjelsen και Πολωνίας κ. Artur Lompart επισκέφτηκαν, με πρωτοβουλία της Πρόεδρου Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ελβετίας, Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, την ορεινή Αιγιαλεία και ειδικότερα τη Ζαρούχλα.

Οι δύο πρέσβεις είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν μέσα στο πανέμορφο δάσος του Χελμού, να επισκεφθούν θρησκευτικά μνημεία και να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα. Τους υψηλούς επισκέπτες συνόδευε η κα Αλεξοπούλου καθώς επίσης ο πρόεδρος της Κοινότητας Ζαρούχλας κ. Παναγιώτης Ντρίβας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αιγιαλείας κ. Χρήστος Γούτος και κ. Γιώργος Γιοβάς και η γενική γραμματέας του Συλλόγου Τουριστικής Ανάπτυξης Αν. Αιγιαλείας κα Μαρία Οικονομοπούλου.

Οι πρέσβεις δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές της ορεινής Αχαΐας και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της. Θέλησαν ακόμα να ευχαριστήσουν τη Βουλευτή Αχαΐας για τη διήμερη επίσκεψη, καθώς μέσα από τις συναντήσεις και τις επιμέρους επισκέψεις γνώρισαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και το εύρος των δυνατοτήτων της. Αφού διανυκτέρευσαν στη Ζαρούχλα, την Κυριακή αναχώρησαν για την Αθήνα.

Η κα Αλεξοπούλου με αφορμή την ολοκλήρωση της επίσκεψης των δύο πρέσβεων δήλωσε: « Είμαι ιδιαιτέρως ικανοποιημένη από την επίσκεψη. Η ώρα για την ανάπτυξη ενός πλεονεκτικού προφίλ έχει φτάσει. Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή και την από κοινού προσπάθεια των τοπικών φορέων, καταφέραμε να μετατρέψουμε τους δυο υψηλούς καλεσμένους μας, σε πρεσβευτές της Αχαΐας στις χώρες τους. Είναι το πρώτο σημαντικό βήμα και ένα μεγάλο κέρδος για τον τόπο μας και το μέλλον του.»

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com