Χρ. Αλεξοπούλου: «Καμία ανοχή στην παιδική κακοποίηση»

Με αφορμή το περιστατικό κακοποίησης 16χρονης μαθήτριας που φιλοξενείται στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων στην Πάτρα, η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορούσε στο απαράδεκτο περιστατικό σωματικής κακοποίησης με θύμα 16χρονη μαθήτρια του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων, μόνο αποτροπιασμό και καταδίκη μπορεί να προκαλέσει.

Θα ήθελα να συγχαρώ τη διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Νίκο Σταθακόπουλο, για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προχώρησε, καθώς και τους εργαζόμενους του Κέντρου που προστάτευσαν το παιδί.

Τέτοιες συμπεριφορές, όπως και καμία μορφή κακοποίησης εις βάρος ανηλίκων δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές. Και ιδιαίτερα όταν έχουμε να κάνουμε με παιδιά τα οποία δεν είχαν την τύχη να βρουν την αγάπη, τη θαλπωρή και μια ζεστή αγκαλιά μέσα στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Τέτοια περιστατικά οφείλουν να μας ευαισθητοποιήσουν ακόμα περισσότερο, προκειμένου να διασφαλίζουμε για τα παιδιά αυτά ένα υγιές περιβάλλον και ταυτόχρονα να μας κάνουν αμείλικτους απέναντι στους δράστες που τελούν αδικήματα, όπως είναι η παιδική κακοποίηση, η προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας και η οικονομική εκμετάλλευση της γενετήσιας ζωής σε βάρος ανηλίκων».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com