Χρ. Αλεξοπούλου : Επίσκεψη στην Έκθεση «Το Μουσείο πάει σχολείο»

Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε χθες την ενδιαφέρουσα έκθεση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Πολεμικού Μουσείου με τίτλο «Το Μουσείο πάει σχολείο», που φιλοξενήθηκε από το ΚΕΤΧ Πάτρας στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και παρουσίασε κειμήλια του αγώνα ώστε να τα γνωρίσουν από κοντά οι μαθητές των σχολείων.

Η κα Αλεξοπούλου συναντήθηκε με μαθητές που επισκέπτονταν την έκθεση με το σχολείο τους και αφού ξεναγήθηκε στο χώρο, εξήρε την πρωτοβουλία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Πολεμικού Μουσείου, που έδωσε την ευκαιρία να μάθουν τα παιδιά μας την ιστορία, μέσα από τη ζωντανή κληρονομιά της.
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
14 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com