Χρ. Αλεξοπούλου : Άριστα πήραν παιδιά και εκπαιδευτικοί στα μέτρα κατά της πανδημίας, στα σχολεία της Αχαΐας

Την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει με τους εκπαιδευτικούς για την υλοποίηση του νέου υγειονομικού πρωτόκολλου για το περιορισμό της πανδημίας στα σχολεία.

Η κα Αλεξοπούλου ενημερώθηκε από τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας κ. Τάσο Σταυρογιαννόπουλο και Δευτεροβάθμιας κ. Ανδρέα Ζέρβα, ότι όλη διαδικασία κύλησε ομαλά για μαθητές και εκπαιδευτικούς κατά το 1ο και 2ο μαζικό οριζόντιο έλεγχο κατά την προσέλευση στα σχολεία. Οι Διευθύνσεις του νομού προχώρησαν και σε διανομή αυτοδιαγνωστικών τεστ, όπου εντοπίστηκε έλλειψη, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Τα μέτρα για τον περιορισμό του ιού, που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας, έχουν ως πρωταρχικό στόχο την προστασία των παιδιών και των εκπαιδευτικών. Η έγκαιρη διάγνωση στην εκπαιδευτική κοινότητα όμως προστατεύει και από την περαιτέρω διασπορά στην κοινωνία, ανιχνεύοντας χιλιάδες εν δυνάμει φορείς του ιού.

Η κα Αλεξοπούλου συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων για το ζήλο και τη μεθοδικότητά τους στην υλοποίηση των μέτρων. Τόνισε τέλος το σπουδαίο έργο που διενεργούν οι εκπαιδευτικοί σε μία τόσο απαιτητική και γεμάτη προκλήσεις περίοδο όπως αυτή της πανδημίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com