Εκλογές ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ: Ευχαριστήριο του Νίκου Παπαβραμόπουλου

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Φίλες και Φίλοι,

Των ανθρώπων όλες οι κοινότητες – και οι πολιτικοί σχηματισμοί είναι τέτοιες – έχουν την Ηγεσία που επιλέγουν κάθε φορά τα μέλη τους με την ψήφο τους και με σεβασμό στην αρχή της πλειοψηφίας. Ακριβώς αυτό σημαίνει Δημοκρατία. Τούτο φυσικά, επ’ ουδενί σημαίνει πως έχουν οπωσδήποτε την Ηγεσία που χρειάζονται ή τους ταιριάζει, κι ακόμη χειρότερα, αυτήν που τους αξίζει. Τούτο μένει να αποδειχθεί στην συνέχεια. Και μόνη απόδειξη είναι η πράξη, ο εφεξής αγώνας της πολιτικής καθημερινότητας εντός κι εκτός κόμματος, στην κοινωνία!

Έτσι λοιπόν, πέρα από τα αυτονόητα συγχαρητήριά μου σε όλες κι όλους τους νεοεκλεγέντες στις θέσεις ευθύνης των Νομαρχιακών και Τοπικών Οργάνων της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα και ιδιαιτέρως στα Καλάβρυτα, θερμές είναι οι ευχές μου για Καλή Δύναμη προκειμένου να επιτύχουν σε αυτό. Δηλαδή να αποδείξουν στην συνέχεια με την δράση τους την αξία της επιλογής τους εκ μέρους των συμπολιτών μας, της τιμής που επεφύλαξαν για αυτούς οι ψηφοφόροι!

Από πλευράς μου και επί προσωπικού, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλες και όλους που προσήλθαν, να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, εν μέσω πολλών οργανωτικών προβλημάτων και παρεμβάσεων. Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, σε μια εκλογική διαδικασία ιδιαίτερη, γνωρίζοντας δε πως, οι ψήφοι αυτές αποτελούν ενσυνείδητη επιλογή, προϊόν ωρίμου σκέψεως και κομματικής υπευθυνότητος, παρόλες τις καθοδόν δυσχέρειες κι αντιξοότητες!


 

Με ιδιαίτερη τιμή κι εκτίμηση

Νίκος Παπαβραμόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com