Δημήτρης Κατσικόπουλος: Είναι η ώρα για το μεγάλο βήμα - Στηρίζω την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη

Με δήλωσή του ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, εκφράζει τη στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για νέο Πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ.

"Η εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που προσήλθαν στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ για να επιλέξουν τον νέο πρόεδρο της ιστορικής δημοκρατικής παράταξης, είναι σαφής.

Καταδεικνύει ένα δυνατό ρεύμα ανανέωσης, μια βαθιά ανάγκη για κατάθεση σύγχρονου πολιτικού αφηγήματος με προοδευτικά χαρακτηριστικά, για νέα πρόσωπα και νέες ιδέες που θα επαναφέρουν το Κίνημά μας στο προσκήνιο των εξελίξεων ως πρόταση εξουσίας.

Η θεαματική συμμετοχή των πολιτών αλλά και της νεολαίας καθώς και τα ποσοστά που προέκυψαν από την κάλπη, υπαγορεύουν την υποχρέωση να κινηθούμε σε αυτό που η ίδια η κοινωνία υποδεικνύει ως ανάγκη της για την αναγέννηση του χώρου της κεντροαριστεράς και να σεβαστούμε την διάθεση αλλαγής που εκφράστηκε με τρόπο ηχηρό στον πρώτο γύρο των εκλογών στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη.

Εκτιμώ, αναγνωρίζω  και σέβομαι τη διαδρομή του Γιώργου Παπανδρέου και τη συνεισφορά του στο Κίνημά μας.

 Αυτό που προέχει όμως αυτή την κρίσιμη στιγμή, είναι να αναγνώσουμε σωστά το μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες και να πορευτούμε με βάση τον σεβασμό στην πλειοψηφία που είναι  ο θεμέλιος λίθος όλων των δημοκρατικών διαδικασιών.

Στηρίζω την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για να γυρίσουμε ΟΛΟΙ μαζί τη σελίδα στην ιστορία της παράταξή μας και να τη φέρουμε και πάλι στο προσκήνιο συνδέοντάς την με τα πλατιά κοινωνικά  στρώματα αλλά και με τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις του τόπου,  θέτοντας τα θεμέλια για τη δημοκρατική και κοινωνική αναγέννηση με μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν στην ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, με  σεβασμό στις αρχές και τις αξίες μας, μακριά από μηχανισμούς και αγκυλώσεις που τη κράτησαν καθηλωμένη.

Είναι η ώρα για το μεγάλο βήμα".

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com