Τριτοκοσμική εικόνα στην Πούντας - Καλαβρύτων!

Μερικές ημέρες πριν, ομάδα εθελοντών από τα Καλάβρυτα προέβη στον καθαρισμό του οδοστρώματος της Πούντας - Καλαβρύτων και της γύρω περιοχής, μαζεύοντας τόνους σκουπιδιών που ρύπαιναν το περιβάλλον. Μια πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Από εκεί και πέρα, εννοείται ότι η ευθύνη προκειμένου να διατηρηθεί το περιβάλλον καθαρό, βαραίνει όλους μας.

Λίγες ημέρες μετά και στα πλαίσια της συντήρησης του παραπάνω δρόμου, συνεργείο προφανώς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που έχει την ευθύνη, έκανε την διαγράμμιση του οδοστρώματος.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε και που έχουν τραβηχτεί μετά το Μέγα Σπήλαιο και λίγο πριν το γνωστό τούνελ, τα μέλη του συνεργείου διαγράμμισης, μάλλον δεν έχουν και τόσο ανεπτυγμένη οικολογική συνείδηση...

Ότι χρώμα περίσσεψε θεώρησαν καλό να το πετάξουν στην άκρη του δρόμου, δημιουργώντας αυτή την αποκρουστική τριτοκοσμική εικόνα για τον διερχόμενο πολίτη, επισκέπτη του μοναστηριού ή των Καλαβρύτων.

Δεν γνωρίζουμε αν και οι ντενεκέδες από το χρώμα, βρίσκονται κι αυτοί σε κανένα παρακείμενο ρέμα ή "κοσμούν" τις γραμμές του οδοντωτού μέσα στο φαράγγι.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι όχι μόνο πρέπει να καθαριστούν άμεσα, αλλά πρέπει και να αποδοθούν ευθύνες ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον αντίστοιχα φαινόμενα.

Β.Χ.Α.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com