ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πρόσκληση στα Σωματεία για την «Γνωριμία με τον Αθλητισμό»

Η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας ξεκινά το νέο πρόγραμμα «Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022» στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ, που έχει ως στόχο την ανάδειξη της σπουδαιότητας του αθλητισμού για την ψυχική, σωματική υγεία αλλά και για την κοινωνική ανάπτυξη παιδιών και εφήβων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε σχετικά: «Υποστηρίζουμε έμπρακτα και αυτή τη χρονιά παιδιά και έφηβους οικονομικά αδύναμων οικογενειών ωφελούμενων του ΤΕΒΑ Κ.Σ. Π.Ε. Αχαΐας ώστε να γνωρίσουν το ομαδικό άθλημα που αγαπούν, μέσα από οργανωμένες δράσεις. Τα οφέλη του αθλητισμού είναι πολλαπλά καθώς πέραν της σωματικής ανάπτυξης τα παιδιά αισθάνονται ότι ανήκουν σε μια ομάδα, συνεργάζονται με τα υπόλοιπα μέλη, έρχονται σε επαφή με κοινωνικές αξίες, βελτιώνουν δεξιότητες και αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους. Η προσπάθεια μας αυτή δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς τη συνεργασία Σωματείων, Συλλόγων και Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης, Στίβου, Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης της Αχαΐας. Μαζί τους θα υποδεχτούμε 190 νέα μέλη - παιδιά με την ελπίδα να αγαπήσουν τον αθλητισμό και τα οφέλη του».

Στο πλαίσιο αυτό, καλείται κάθε σύλλογος που επιθυμεί να συμμετέχει στις δράσεις να διαθέσει έως δέκα (10) θέσεις (ανά άθλημα) στο τρέχον πρόγραμμά του για τα παιδιά των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ. Στη δράση δύναται να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 16ετών.Το κόστος συμμετοχής στα αθλητικά προγράμματα θα καλύψει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος ΤΕΒΑ/ FEAD (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους).

Υπό αυτό το πρίσμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τους φορείς του αθλητισμού, Σωματεία, Συλλόγους και Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ), Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ), Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ),Στίβου, Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης της Αχαΐας την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής). Οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι αθλητικών φορέων και προπονητές που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες, μπορούν να συμμετέχουν και να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση για να υποδεχτούν παιδιά και εφήβους ωφελούμενων ΤΕΒΑ, μπορούν να απευθύνονται για διευκρινίσεις στο τηλέφωνο 2611100320 καθημερινά9:00 -14:00 καθώς και στο email: info@pdeteba.gr.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com