Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία στην Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Eργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Aγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΛΕΟΥΣΑ» Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουν εκδήλωση ευαισθητοποίησης του κοινού για τα άτομα με αναπηρία που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο «Χρυσόγελου» , στο Μεσολόγγι την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19:30 .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Το όμορφο αστέρι του ουρανού, ο πλανήτης γη. Μια αληθινή ιστορία» της Ιδρύτριας και Επίτιμης Προέδρου του Εργαστηρίου ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΛΕΟΥΣΑ Μαρίας Τσούτσου, το οποίο απευθύνεται στους γονείς που αποκτούν άτομο με αναπηρία , με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την ενθάρρυνση των ειδικών εργαζομένων του χώρου.

Με αφορμή την εκδήλωση αυτή ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε: «Ο πολιτισμός μας , η ανθρωπιά μας κρίνεται από τον σεβασμό και την ισοτιμία που αποδίδουμε στα άτομα με αναπηρία. Η Περιφερειακή Αρχή κατά προτεραιότητα στηρίζει τα δικαιώματα των πολιτών αυτών ώστε να μην μένει κανείς πίσω και να εκφράζεται στην πράξη η κοινωνική αλληλεγγύη».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com