Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με 20 εκθέτες στην “FOOD EXPO 2022”

τις ευκαιρίες για χρηματοδοτήσεις, τις εξαγωγικές δυνατότητες σε νέες αναπτυσσόμενες για αυτά αγορές, καθώς και για τις στρατηγικές προσέγγισης των καταναλωτών της νέας εποχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο - Βοηθό Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες αναπτυξιακών προγραμμάτων του αγροτικού τομέα Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, επισκέφθηκαν τους εκθέτες και συνομίλησαν μαζί τους το τριήμερο επισημαίνοντας ότι η περιφερειακή αρχή και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, έχουν επενδύσει στην στήριξη του πρωτογενή τομέα, αλλά και της επιχειρηματικότητας.

Αντιστοίχως οι Αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης που επισκέφθηκαν την έκθεση, συζήτησαν με τους εκθέτες τις ευκαιρίες που τους δίνονται μέσα από πολλαπλές δράσεις και τα οφέλη που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις από τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

TO ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΡΓΟ «AUTHENTIC-OLIVE- NET»

Εξάλλου, τα αποτελέσματα του έργου «AUTHENTIC-OLIVE- NET», στο οποίο μετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Interreg Ελλάδα – Ιταλία παρουσιάστηκαν την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας. Το έργο AUTHENTIC-OLIVE-NET εισάγει έναν καινοτόμο και αποτελεσματικό τρόπο ανάδειξης και πιστοποίησης της αυθεντικότητας του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου και ελαιόλαδου ΠΟΠ και ΠΓΕ και την προώθηση με έξυπνο τρόπο των ανταγωνιστικών τους πλεονεκτημάτων σε νέες αγορές και δίκτυα εμπορίας.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
19 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com