Δράσεις για την υγεία και την ευεξία με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. Greek National Challenge - G.N.C., διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «Δυναμώνουμε γελώντας» την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, ώρα 10:00 το πρωϊ στον εξωτερικό χώρο των σύγχρονων εγκαταστάσεων Προμηθέα Πατρών - Promitheas Park .

Στόχος της δράσης αποτελεί ο συνδυασμός του γέλιου με τον αθλητισμό, τη φύση, με παρότρυνση την αγάπη για τη φύση, το παιχνίδι και το γέλιο στη ζωή μας. Στην κατεύθυνση αυτή περιλαμβάνει δράσεις όπως ψάχνοντας τον θησαυρό στις ελιές, ας γελάσουμε, γιόγκα γέλιου για μικρούς και μεγάλους , καθώς και διασκεδαστικές συμβουλές για τον αθλητισμό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, με αφορμή την εκδήλωσε τονίζει: «Η πανδημία που εξακολουθεί δυστυχώς να επηρεάζει ποικιλοτρόπως τη ζωή μας, έχει προκαλέσει σοβαρή διαταραχή στην ψυχική υγεία των ανθρώπων, με τρόπους που καθιστούν απαραίτητη την ανάληψη δράσεων με θετικό πρόσημο στην υγεία και ευεξία. Για το λόγο αυτό με χαρά συμμετέχουμε στην υλοποίηση της δράσης αυτής που στόχο έχει μέσα από το γέλιο και τον αθλητισμό να βελτιώσει την ψυχική και σωματική υγεία όλων μας , ειδικότερα δε των παιδιών και να συμβάλλει στην αυτοεκτίμηση και στην ψυχοκοινωνική εξέλιξή τους».


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com