Ξεκινά από την Περιφέρεια η αποπεράτωση του νέου Δημαρχείου Καλαβρύτων

Υπεγράφη σήμερα Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021, η σύμβαση του έργου "Αποπεράτωση Νέου Δημαρχείου Καλαβρύτων", από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και τον ανάδοχο του έργου.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μέσα σε λίγους μήνες η ίδια η Περιφέρεια, κατάφερε να δρομολογήσει, να χρηματοδοτήσει και να θέσει σε τροχιά υλοποίησης ένα έργο που εκκρεμεί εδώ και μια δεκαπενταετία. 

Οι εργασίες θα εκτελεστούν στο μεγάλο διώροφο κτίριο το οποίο έχει ανακαινιστεί από πλευράς οικοδομικών εργασιών και έχει στατικά ενισχυθεί με σκοπό να μεταστεγαστεί σε αυτό το Δημαρχείο Καλαβρύτων. Υπολείπονται ωστόσο σημαντικές εργασίες ώστε να καταστεί λειτουργικό, τις οποίες χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το ποσό των 611.678 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πέτυχε να ολοκληρώσει τη σχετική μελέτη και μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης τον περασμένο Απρίλιο  ολοκλήρωσε και τις διαγωνιστικές διαδικασίες, ενώ η συμβασιοποίηση του έργου σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών.    
 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com