Τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Βουλής με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο είχε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας, με αφορμή την ενημερωτική συνάντηση που οργανώνει το προσεχές Σάββατο ο Δήμος Καλαβρύτων για τον λαό της Αϊτής.

Ο κ. Τασούλας συνεχάρη τον κ. Παπαδόπουλο για τις εν γένει προσπάθειες του Δήμου ώστε να συγκεντρωθούν πόροι με σκοπό την ανέγερση μια δομής κοινωφελούς χαρακτήρα στην Αϊτή, ως κίνηση ανταπόδοσης και ευγνωμοσύνης για το γεγονός ότι η Αϊτή ήταν η πρώτη χώρα που αναγνώρισε έμπρακτα την Επανάσταση του 1821.

Όπως είναι γνωστό, στις 15 Ιανουαρίου 2022 συμπληρώνονται 200 χρόνια απ’ την αναγνώριση της Ελληνικής Επανάστασης απ’ την Δημοκρατία της Αϊτής.

Έτσι, το προσεχές Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου στα Καλάβρυτα, ο Δήμος Καλαβρύτων οργανώνει ενημερωτική συνάντηση, με δυνατότητα συμμετοχής και μέσω Τηλεδιάσκεψης, με σκοπό τον συντονισμό δράσεων Κυβέρνησης, φορέων Αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων και οργανώσεων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναληφθεί ώστε, σ’ ένδειξη ανταπόδοσής προς τον λαό της Αϊτής, η Ελλάδα να χρηματοδοτήσει την κατασκευή εκεί μιας δομής κοινωφελούς χαρακτήρα.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο άμισθος συνεργάτης του Δήμου Καλαβρύτων Νίκος Κοσμάς θα παρουσιάσει συνοπτικά όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει έως σήμερα καθώς κι ένα περίγραμμα προτάσεων για τον χαρακτήρα της δομής κοινωφελούς χαρακτήρα. Ο κ. Κοσμάς, στο πρόσφατο παρελθόν, μετείχε σε προγράμματα ανθρωπιστικών δράσεων στην Αϊτή, ως στέλεχος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com