Θανάσης Παπαδόπουλος: Οι κόποι και οι προσπάθειες ετών δικαιώνονται για τα παιδιά μας

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Ένας σημαντικός στόχος επιτυγχάνεται για όσους καταφέρνουν να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στις πανεπιστημιακές σχολές της χώρας. Οι επιδόσεις τους στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις αφ’ ενός δικαιώνουν τους κόπους και τις προσπάθειες ετών, αφ’ ετέρου σηματοδοτούν την αφετηρία μιας πορείας εκπλήρωσης των στόχων και των επιδιώξεων τους, επιστημονικών και επαγγελματικών.

Εύχομαι στους επιτυχόντες καλή δύναμη ώστε αυτό το νέο ξεκίνημα τους να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Και μαζί, τούς απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια, ωστόσο, ανήκουν και στους καθηγητές και στους γονείς που υπήρξαν συνοδοιπόροι όλης της έως τώρα διαδρομής των υποψηφίων.

Καθόλου τετριμμένο ή περιττό είναι να υπενθυμίζουμε σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ότι η προσπάθεια, οι στόχοι και τα όνειρα δεν σταματούν εδώ. Απεναντίας, εδώ αρχίζει κι η δική τους διαδρομή. Με πείσμα, μ’ επιμονή και μεθοδικότητα ο δρόμος της επιτυχίας είναι και δικός τους. Και τους περιμένει».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com