Συνεδρίασε το συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, για την αντιπυρική περίοδο 2022

Συνεδρίασε την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022, το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Καλαβρύτων υπό τον Βοηθό Δημάρχου- Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Ζησιμόπουλο Ζήσιμο στην αίθουσα χειρισμού εκτάκτων συμβάντων στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων.

Στην τρίτη ειδική συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. στο πλαίσιο προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο 2022, εξετάστηκαν η ετοιμότητα του Δήμου στην υποβοήθηση του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος στην καταστολή δασικών πυρκαγιών και την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και διαχείρισης συνεπειών που προκαλούνται από τις δασικές πυρκαγιές, τα μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας κατά τις ημέρες υψηλής επικινδυνότητας, καθώς και η αναγκαιότητα ενημέρωσης του κοινού για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας.

Παραβρέθηκαν: ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαβρύτων κ. Μπαλντάς Κων/νος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τζόβολος Ευθύμιος, η Δασάρχης Καλ/των κ. Κολλύρου Αικατερίνη, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Καλ/των κ. Γραμμένος Σπυρίδων, καθώς και ο Βοηθός Δημάρχου- Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε. Αροανίας κ. Λιακόπουλος Παναγιώτης, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Κλειτορίας κ. Πανουτσακόπουλος Βασίλειος και ο εκπρόσωπος της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Χελμού – Βουραϊκού και Προστατευόμενων Περιοχών Βόρειας Πελοποννήσου κ. Παπαγεωργίου Γεώργιος. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com