Συναντήσεις Τσενέ στο Μαξίμου για θέματα των Καλαβρύτων

...τέθηκαν "επί τάπητος" Τράπεζα Πειραιώς, Νοσοκομείο, Πρωτοδικείο

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαβρύτων Γιώργος Τσενές, συναντήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον κ. Αθανάσιο Νέζη, στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Τσενές, με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Καλαβρύτων, ενημέρωσε τον κ. Νέζη για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το δήμο μας, όπως π.χ. το Νοσοκομείο, το Πρωτοδικείο, θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών κ.α.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μέρος της συζήτησης στράφηκε και στο θέμα του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Καλάβρυτα και στις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι φήμες για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος στην κοινωνία των Καλαβρύτων.

Ο κ. Τσενές, ενημέρωσε τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού, ότι τα Καλάβρυτα και ο δήμος Καλαβρύτων, δεν υπάγονται στη δέσμευση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών για μια τράπεζα ανά δήμο που ισχύει για τους 33 ορεινούς δήμους της χώρας μας κάτω των 10 χιλιάδων κατοίκων, τις αντιπροσωπείες των οποίων συνάντησε πρόσφατα ο Πρωθυπουργός.

Κατά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και με δεδομένο ότι θα προηγηθεί αξιολόγηση των υπό κατάργηση καταστημάτων, επιβάλλεται να αναληφθούν πρωτοβουλίες προς την διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς, με σοβαρή επιχειρηματολογία, επισημαίνοντας την ιστορικότητα της περιοχής, καθώς και τους οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους που επιτάσσουν στο να παραμείνει ανοικτό, όλες τις ημέρες της εβδομάδας και σε πλήρη λειτουργία, το υποκατάστημα της Πειραιώς στα Καλάβρυτα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com