Στο Συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), που θα φιλοξενηθεί το τριήμερο 14 έως 16 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετάσχει ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος.

Το πρωί της Παρασκευής ο κ. Παπαδόπουλος, με την ιδιότητα του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας, θα παρέμβει στις εργασίες του Συνεδρίου, με τοποθέτηση του επικεντρωμένη σε οικονομικά και θεσμικά αιτήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου Βαθμού.

Φέτος στο Συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε θα κυριαρχήσουν ζητήματα που αφορούν στη μεταρρύθμιση της λειτουργίας του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης, με έμφαση στις νέες αρμοδιότητες, την καταστατική θέση των Αιρετών, τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης, τα νέα αναπτυξιακά εργαλεία για τους Δήμους, καθώς και ζητήματα που αφορούν στην ψηφιακή διακυβέρνηση και τη λειτουργία των έξυπνων πόλεων, την αντιμετώπιση των συνεπειών της Κλιματικής Αλλαγής και την προστασία του περιβάλλοντος, την ανακύκλωση, την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και την πολιτική προστασία.

Στο Συνέδριο θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή των εργασιών του, με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας Covid-19.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com