Το σημερινό μυστικοπαθές δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων

Έγινε σήμερα Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων το πρώτο μετά από αρκετό καιρό, που δεν μεταδόθηκε, άγνωστο γιατί, ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Δήμου Καλαβρύτων.

Το θέμα το οποίο μονοπώλησε σύμφωνα με πληροφορίες του KNet το ενδιαφέρον, ήταν το 7ο της ημερήσιας διάταξης, "Περί αιτήματος του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ» Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεωργίου Τσενέ, σχετικά με την από 26-02-2020 αίτηση των κ.κ. Αγγελικής και ΄Αννας θυγατ. Κων/νου Καρναβά, για απόδοση φερόμενου ιδιοποιημένου τμήματος δημοτικού κοινοχρήστου χώρου, σε κοινόχρηστο δρόμο πρόσβασης προς την οικία τους".

Το δημοτικό συμβούλιο έκανε δεκτή παλαιότερη εισήγηση του κοινοτικού συμβουλίου Σκεπαστού, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς δήμου, προκειμένου να ανοίξει το φερόμενο ιδιοποιημένο τμήμα κοινόχρηστου χώρου και να αποδοθεί στον κοινόχρηστο δρόμο, ώστε να μπορούν οι ιδιοκτήτες παρακείμενων οικειών να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση σε αυτές. 

Υπήρξε επίσης δέσμευση, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με την επιστολή του κ. Μπαρμπαράκου, το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας με την ανταλλαγή απόψεων και δημοσιευμάτων ανάμεσα στο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσενέ και τον επίσης δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της ΔΗΚΕΚ Κώστα Κούκιο.

Β.Α.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com