Πρωτοσέλιδο στον Αχαϊκό τύπο, η πρωτοφανής "γκάφα" του Δήμου Καλαβρύτων

Καλούν το Δήμαρχο να πάρει κεφάλια!!!

Πρωτοσέλιδο έγινε στη σημερινή "Πελοπόννησο", η πρωτοφανής "γκάφα" του Δήμου Καλαβρύτων και του Δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου, να βγάζει ψήφισμα και να απαιτεί από την Περιφέρεια, να διορθώσει στο επετειακό της λεύκωμα για τα 200 χρόνια, ιστορικές ανακρίβειες, οι οποίες όμως εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχουν στο επίσημο site του Δήμου Καλαβρύτων, χωρίς να έχουν διορθωθεί από κανέναν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι ανακρίβειες αντι-γράφτηκαν πρόσφατα και στο... discoverkalavrita, την ιστοσελίδα δηλαδή που σύμφωνα με τον υπεύθυνο, υποτίθεται πως θα... "ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ" τον τουρισμό στο Δήμο Καλαβρύτων.

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η "Π", με τίτλο "ΕΚΑΨΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 21", μιλά για... "ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ", ενώ στη σελίδα 10, με τίτλο "ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΚΑΦΑ", έχει εκτενές ρεπορτάζ, αναφέρει αναλυτικά το θέμα όπως παρουσιάστηκε από το "KNet" και συμπληρώνει ότι "Πολλές φορές στη ζωή, πριν αρχίσεις να «φωνάζεις» πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς πως από τη µεριά σου τα έχεις κάνει όλα σωστά, ώστε αυτά που υποστηρίζεις να έχουν µεγαλύτερο ηθικό και ιστορικό «βάρος»".

Τέλος καταλήγει ότι, "Έχει ενδιαφέρον ωστόσο, ποια θα είναι η αντίδραση της δηµοτικής αρχής για την αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά και για την απόδοση ευθυνών σε όποιον έδωσε το «οκ» για τη δηµοσίευση κειµένων που παρουσιάζουν τα ιστορικά γεγονότα µε διαφορετικό τρόπο από τις καλαβρυτινές θέσεις."

Β. Α.

 

a

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com