Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ για την Εργατική Πρωτομαγιά

1 Μαΐου 2022.

Ημέρα μνήμης, ημέρα αγώνα.

136 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που οι εργάτες του Σικάγο έβαψαν την γη με το αίμα τους διεκδικώντας το οκτάωρο, διεκδικώντας ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

136 χρόνια από την ημέρα που οι εργατια απέδειξε πως τίποτα δεν χαρίζεται. Όλα κατακτοντωνται με αγώνα.

Έτσι και σήμερα, μέσα σε ένα ζοφερό περιβάλλον με την ανθρωπιστική κρίση, τον πόλεμο, την ενεργειακή κρίση αλλά και τις νεοφιλελευθερες πολιτικές που συντριβουν την ανθρώπινη ζωή, καλούμαστε να αντισταθούμε στα δεινά που ο καπιταλισμός σωρευει στις πλάτες του εργαζόμενου λαού. Να αγωνιστούμε για την κατάργηση αυτών που η δεξιά κυβέρνηση της Ν. Δ καθημερινά φορτώνει στις πλάτες του λαού.

Ακρίβεια, ρήτρα αναπροσαρμογης, αυξήσεις τιμών σε καύσιμα και είδη πρώτης ανάγκης καθιστούν αδύνατη την διαβίωση στα Ελληνικά νοικοκυριά διαγράφοντας σε συνδυασμό με την ελαστικοποιηση τις εργασίας και τις συνθήκες γαλέρας που επικρατούν στον τομέα αυτό ένα μέλλον αβέβαιο και ένα τραγικό παρών.

1 Μαΐου 2022 μέρα μνήμης και αγώνα, μέρα τιμής για όλους όσους έχυσαν το αίμα τους για μια καλύτερη ζωή Συνεχίζουμε τον αγώνα, απεργούμε - αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο.

Αγωνιζόμαστε και απεργούμε για μια νέα γενιά που το μελλον της δείχνει μελαγχολικό και αβέβαιο.

 Ο. Μ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΎΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com