Νοσοκομείο Καλαβρύτων: Ανακοίνωση για τα νέα μέτρα Covid-19

Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τα νέα μέτρα που αφορούν τον Covid-19.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που τίθενται σε ισχύ από Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και με τα οποία:

  • Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε όλο τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα θα υποβάλλονται σε ένα εργαστηριακό rapid test την εβδομάδα, το οποίο θα πραγματοποιείται με δαπάνη του εργαζόμενου.

  • Οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι σε τουρισμό, εστίαση, τηλεοπτικές, κινηματογραφικές, θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραγωγές θα πρέπει να κάνουν δύο εργαστηριακά rapid tests την εβδομάδα, τα οποία θα πραγματοποιούνται με δαπάνη του εργαζόμενου.

  • Οι ανεμβολίαστοι φοιτητές, 2 εργαστηριακά rapid tests αντιγόνου / εβδομάδα που πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα με δαπάνη του φοιτητή.

  • Οι ανεμβολίαστοι ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς με αεροπλάνο, πλοίο, τρένο και ΚΤΕΛ, 1 εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν το ταξίδι για τους ενηλίκους και τους ανηλίκους 12-17 ετών,

Self test για τους ανηλίκους 5-12 ετών που πραγματοποιείται έως 48 ώρες πριν το ταξίδι αποκλειστικά σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα με δαπάνη του ταξιδιώτη

και λόγω του μεγάλου αριθμού τηλεφωνικών ερωτήσεων που δεχόμαστε, εάν το νοσοκομείο διενεργεί rapid test,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ

Ότι σύμφωνα με τις εντολές του Υπουργείου Υγείας, το νοσοκομείο θα πραγματοποιεί test covid-19 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με ιατρό ο οποίος κρίνει την αναγκαιότητα για την πραγματοποίησή του.

Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι , για την αποφυγή συνωστισμού είναι απαραίτητο να προηγείται η τηλεφωνική επικοινωνία με ιατρό για να καθοριστεί η ώρα προσέλευσης. (τηλέφωνα επικοινωνίας 26923 60100 & 26920 22222)

Δε θα πραγματοποιούνται test covid-19 για τις περιπτώσεις που οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αναφέρουν ότι η δαπάνη βαρύνει τον πολίτη.

Εκ της Διοικήσεως

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com