Το μήνυμα του Δημάρχου Καλαβρύτων για τα παιδιά που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Σε μήνυμα του, με αφορμή την έναρξη των φετινών Πανελλήνιων Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας (ΠΕΔΔΕ) Θανάσης Παπαδόπουλος, αναφέρει τα εξής:

«Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους υποψηφίους των φετινών Πανελλήνιων Εξετάσεων καθώς και στις οικογένειες τους.

Είμαι απολύτως βέβαιος ότι οι κόποι, οι θυσίες, οι προσπάθειες ετών θ’ ανταμειφθούν αρκεί οι υποψήφιοι να μπουν στη δοκιμασία των Πανελληνίων με ψυχραιμία, χωρίς άγχος και με πίστη στις δυνάμεις τους.

Οφείλουμε δε κάθε φορά να υπενθυμίζουμε ότι οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μεν ένας κρίσιμος σταθμός για τους νέους μας, δεν είναι όμως ο μοναδικός. Είναι αναρίθμητες οι ευκαιρίες που έχουν -και θα έχουν μπροστά τους- ώστε οι προσδοκίες τους να ευοδωθούν.

Οφείλουμε, επίσης, κάθε φορά να επισημαίνουμε το εξίσου αυτονόητο. Ότι η επιτυχία στις Εξετάσεις δεν καθορίζει αμετάκλητα το μέλλον. Και το ίδιο ισχύει και για την όποια πιθανή αποτυχία. Άλλωστε, το ζήτημα στη ζωή και η μεγαλύτερη πρόκληση της είναι να μην εγκαταλείπουμε τους στόχους και τα όνειρα μας και να έχουμε τη δύναμη ν’ αγωνιζόμαστε γι’ αυτά.

Θέλω και πάλι να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους υποψηφίους που μπαίνουν στη δοκιμασία των Πανελληνίων Εξετάσεων. Και κάθε στόχος τους να επιτευχθεί».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com