Μια πλατεία και μια παιδική χαρά για το χωριό μου!!!

Με αφορμή μήνυμα 23χρονης συμπατριώτισσάς μας

Με αφορμή το χτεσινό άρθρο του "ΚΝet" για την εικόνα που παρουσιάζει η παιδική χαρά στο Λευκάσιο, πήραμε πάρα πολλά μηνύματα αγανάκτησης από πολλούς συμπατριώτες μας και ειδικά από νέους ανθρώπους.

Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι ζητούν το αυτονόητο.

Μια πλατεία και μια παιδική χαρά για το χωριό τους, η οποία βέβαια να μην παρουσιάζει την εικόνα αυτής του Λευκασίου (η οποία όπως μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της κοινότητας θα αποκατασταθεί ΑΜΕΣΑ).

Φυσικά η απάντηση από το Δήμο Καλαβρύτων θα είναι η συνήθης... "Δεν υπάρχουν χρήματα!"

"Υπάρχουν μόνο για απευθείας αναθέσεις ημετέρων" θα σημείωνε κάποιος... "εμπαθής" κατά το Δήμαρχο και τα παπαγαλάκια του.

Βέβαια όσον αφορά τις παιδικές χαρές, καλό θα είναι κατά την άποψή μας, να ενεργοποιηθούν και οι σύλλογοι των χωριών.

Αν δεν γνωρίζουν πως να το κάνουν, ας ρωτήσουν τον πρόεδρο του συλλόγου Κρυονεριτών κ. Γιώργο Τσάμη. Να σημειώσουμε ότι, το Κρυονέρι Καλαβρύτων έχει ήδη παιδική χαρά (εικόνα άρθρου) εδώ και αρκετά χρόνια. Επίσης ο σύλλογος, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της κοινότητας Κώστα Ντάλα φροντίζει άψογα και την συντήρηση και την καθαριότητα του χωριού.

Αφορμή για τα παραπάνω στάθηκε μήνυμα 23χρονης συμπατριώτισσάς μας, από τους Άνω Λουσούς Καλαβρύτων, η οποία στέλνοντάς μας την παρακάτω φωτογραφία έγραφε:

Καλημέρα σας! Διάβασα το άρθρο για την παιδική χαρά στο Λευκάσιο και είδα τις εικόνες! Και θα ήθελα να δείτε και την παιδική χαρά των Άνω Λουσών.

black

Ναι σωστά είδατε! Σας έστειλα μια τέτοια εικόνα γιατί δεν υπάρχει παιδική χαρά στο χωριό μου.

Πάντα θυμάμαι να λένε κάθε χρόνο ότι στους Άνω Λουσούς θα φτιαχτεί πλατεία και παιδική χαρά.. και είμαι 23 πλέον και δεν έχω δει τίποτα!

 

Ερώτηση (μάλλον ρητορική) προς τον κ. Δήμαρχο: Δήμαρχε λες αυτή η κοπέλα να ανήκει στους νέους που με μια φωνή θα σου πρότειναν να ξαναβάλεις υποψηφιότητα;

Β.Α.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com