Μάρκου - Αναγνωστοπούλου: Πλήγμα για το Δήμο Καλαβρύτων η φημολογούμενη διακοπή λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς.

Ένα ακόμα πλήγμα δέχεται ο Δήμος Καλαβρύτων με τη φημολογούμενη διακοπή λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς. Η απόφαση αυτή θα αποτελέσει βαρύτατο πλήγμα για τους πολίτες των Καλαβρύτων, μια περιοχή εκτεταμένη γεωγραφικά, με δύσβατο οδικό δίκτυο και δύσκολο γεωγραφικό ανάγλυφο που καθιστά δυσχερείς και δαπανηρές τις μετακινήσεις για την εξυπηρέτηση της τοπικής επιχειρηματικότητας, δηλαδή πολίτες που ασχολούνται κατά κύριο λόγο με τον πρωτογενή τομέα [αγρότες, κτηνοτρόφους, κλπ], αλλά και όσων κατοίκων έχουν περιορισμένες ψηφιακές δεξιότητες.

Καταγγέλλουμε λοιπόν την επιλογή της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το κατάστημα Καλαβρύτων.

Καταγγέλλουμε επίσης την προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης απέναντι στις τραπεζικές τακτικές ερήμωσης της υπαίθρου και την καλούμε να διασφαλίσει ένα λειτουργικό δίκτυο τραπεζικών καταστημάτων ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες και η καθημερινότητα των πολιτών σε όλη τη χώρα.

Επιπλέον, παρόμοιες πληροφορίες υπάρχουν και για το κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Νοσοκομείο του Ρίου. Σημειώνουμε ότι, αν ευσταθούν οι φήμες αυτές, ένα μεγάλο τμήμα του Δήμου Πατρέων θα παραμείνει χωρίς κατάστημα της συγκεκριμένης τράπεζας.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΙΑ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΧΑΪΑΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com