ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ: Απαραίτητη η επαναδιατύπωση του Λεύκωματος της Περιφέρειας

Απαραίτητη η  επαναδιατύπωση  ιστορικών ανακριβειών και παραλείψεων στο Λεύκωμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, με αντικείμενο τα 200 χρόνια της Επανάστασης  του 1821.

Χθες στα Καλάβρυτα, σε έκτακτη συνεδρίασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, αποφάσισε ομόφωνα ότι το λεύκωμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με αντικείμενο τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 περιέχει   ιστορικές ανακρίβειες και παραλείψεις. Αυτές αφορούν την συμμετοχή των Καλαβρύτων και της Αγίας Λαύρας στο ξεκίνημα της εθνικής παλιγγενεσίας.

Το ατόπημα είναι βαρύτατο αφού ευθύνη έκδοσης του λευκώματος έχει η Π.Δ.Ε., στην οποία φυσικά ανήκουν τα Καλάβρυτα.

Συμφωνώ απόλυτα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων ότι το λεύκωμα πρέπει άμεσα να αποσυρθεί και να επαναδιατυπωθούν τα κεφάλαια που αφορούν τα Καλάβρυτα και φυσικά δεν πρόκειται να συμμετάσχω στην αυριανή εκδήλωση παρουσίασης του λευκώματος από την Π.Δ.Ε. στην Achaia Clauss.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com