ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Τέλος παρεπιδημούντων, ψήφισμα για Πειραιώς και κανονισμός λειτουργίας κοινόχρηστων χώρων στο δημοτικό συμβούλιο.

Αρκετά ενδιαφέροντα θέματα αναμένεται να συζητηθούν στην 6η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας (δημοτικό κτίριο στην οδό Αγ. Αλεξίου), την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 και ώρα 18.00.

Στη συνεδρίαση, η οποία θα γίνει με φυσική παρουσία, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων και δια τηλεδιάσκεψης, ξεχωρίζουν τα θέματα με αριθ. 2, "Περί διαμαρτυρίας – έκδοσης ψηφίσματος και άλλων ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, για την σχεδιαζόμενη κατάργηση του υποκαταστήματος Καλαβρύτων της Τράπεζας Πειραιώς.", 3, "Περί του από 28 Απριλίου 2022 αιτήματος του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεωργίου Τσενέ, σχετικά με το τέλος παρεπιδημούντων" και 7, "Περί Κανονισμού χρήσης παραχωρούμενων κοινοχρήστων χώρων Δήμου Καλαβρύτων", τα οποία αναδείχθηκαν μέσα από το KNet και δημιούργησαν έντονη ανησυχία και προβληματισμό στους δημότες της πόλης μας.

Δείτε όλα τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Περί πραγματοποίησης συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, στις έδρες των Δημοτικών ενοτήτων Αροανίας, Παΐων και Κλειτορίας.
2. Περί διαμαρτυρίας – έκδοσης ψηφίσματος και άλλων ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, για την σχεδιαζόμενη κατάργηση του υποκαταστήματος Καλαβρύτων της Τράπεζας Πειραιώς.
3. Περί του από 28 Απριλίου 2022 αιτήματος του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεωργίου Τσενέ, σχετικά με το τέλος παρεπιδημούντων.
4. Περί δημιουργίας (ανοίγματος) νέου λογαριασμού σε Τράπεζα, για τη λειτουργία της «Πλατφόρμας Δήλωσης επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων και ορισμού δημοτικών υπαλλήλων για την κίνηση του λογαριασμού και την διαχείριση ηλεκτρονικά όλων των εξοφλημένων δηλώσεων.
5. Περί επιβολής και καθορισμού του δημοτικού τέλους χρήσης των Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στο Δήμο Καλαβρύτων.
6. Περί δημιουργίας (ανοίγματος) νέου λογαριασμού σε Τράπεζα, για τη λειτουργία της «Πλατφόρμας επί του τέλους χρήσης των Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στο Δήμο Καλαβρύτων και ορισμού δημοτικών υπαλλήλων για την κίνηση και την διαχείριση του λογαριασμού αυτού .
7. Περί Κανονισμού χρήσης παραχωρούμενων κοινοχρήστων χώρων Δήμου Καλαβρύτων.
8. Περί Κανονισμού Καθαριότητας Δήμου Καλαβρύτων.
9. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2022.
10. Περί πραγματοποίησης Εκδηλώσεων Μνήμης στις Kοινότητες του Δήμου μας: α) Τέλεση μνημοσύνου για τον πεσόντα στην Κύπρο Σωτήριο Τζουρά στις Κορφές 10-07-2022, β) Τέλεση μνημοσύνου για τον πεσόντα στις 11-05-1964 στην Κύπρο (Λοχαγό του Ελληνικού Στρατού) Καλαβρυτινό Βασίλειο Καποτά, γ) Τέλεση μνημόσυνου για τον Ηρακλή Πετιμεζά, στα Καλάβρυτα τον Ιούλιο 2022, γ) Τέλεση μνημοσύνου για τα θύματα βομβαρδισμού από τους Γερμανούς ναζιστές τον Ιούλιο του 1943, στην Κοινότητα Τρεχλού τον Ιούλιο 2022 και δ) τέλεση μνημόσυνου για την Ηρωίδα Καλαβρυτινή Μάνα στα Καλάβρυτα στις 14-8-2022.
11. Περί έγκρισης πρωτοκόλλου αδελφοποίησης του Δήμου Καλαβρύτων με το Δήμο ΝΕΜΕΤΣΚΑ της Σλοβακίας.
12. Περί αδυναμίας της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου για τη σύνταξη των απαιτουμένων τοπογραφικών διαγραμμάτων στο πλαίσιο της διαδικασίας των διοικητικών αποβολών.
13. Περί ανάγκης δημιουργίας νέου Κοιμητηρίου στα Καλάβρυτα και έναρξης διαδικασιών χωροθέτησής του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com