Η "συνέπεια λόγων και πράξεων" του Γιώργου Τσενέ, που προκάλεσε αμηχανία στον Θανάση Παπαδόπουλο - VIDEO

Χτες Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε η 3η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων, με θέμα της ημερήσιας διάταξης: "Περί έγκρισης οικονομικών καταστάσεως χρήσης 2019 του Δήμου Καλαβρύτων (Ισολογισμός – Απολογισμός - Αποτελέσματα Χρήσεως)".

Αφορούσε δηλαδή, όπως αναφέρεται και στον τίτλο, τον ισολογισμό, τον απολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσεως του έτους 2019, του τελευταίου δηλαδή της απερχόμενης δημοτικής αρχής του κ. Γιώργου Λαζουρά.

Η ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου, έγινε από τον κ. Παναγιωτόπουλο, το λογιστικό γραφείο του οποίου υποστηρίζει λογιστικά το Δήμο Καλαβρύτων, καθώς και από τον ορκωτό λογιστή κ. Κουτρουμάνη, ο οποίος έχει κάνει την έκθεση ελέγχου.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Λαζουράς, υποστήριξε ότι οι οικονομικές καταστάσεις του Δήμου Καλαβρύτων, που αφορούν τόσο το τελευταίο έτος αλλά και όλα τα προηγούμενα της δικής του δημοτικής αρχής, έχουν γίνει με τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ. Ως εκ τούτου η παράταξή του ψήφισε της οικονομικές καταστάσεις.

Ο κ. Θεοχάρης χωρίς να προσθέσει τίποτα, ψήφισε αυτός και η παράταξή του ΘΕΤΙΚΑ.

Μόλις όμως πήρε το λόγο ο κ. Τσενές, αφού ζήτησε και πήρε κάποιες διευκρινήσεις από τον κ. Παναγιωτόπουλο, είπε ότι θεωρεί υπερβολικό το ποσό των 308.065 ευρώ για έξοδα δημοσίων σχέσεων, άκουσε την εισήγηση του κ. Λαζουρά, και έχοντας διαβάσει και την θετική εισήγηση του κ. Παπαδόπουλου, όπως είπε, σημείωσε..."ΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ". Ο κ. Λαζουράς συνέχισε ο κ. Τσενές, "θα πρέπει να χαίρεται που σήμερα επιβραβεύεται η όλη του διαχείριση, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έλεγε και η παράταξη μου, αλλά και η παράταξη του κ. Παπαδόπουλου το 2019".

Ενώ συνέχισε τονίζοντας ότι, "η παράταξη Παπαδόπουλου, με τη σημερινή της στάση, έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έλεγε το 2019, που μιλούσε για κακοδιαχείριση της δημοτικής αρχής Λαζουρά και ότι θα έλεγχε τους πάντες και τα πάντα όταν θα αναλάμβανε το δήμο", προκαλώντας την έντονη αμηχανία της παράταξης Παπαδόπουλου.

Αμηχανία η οποία έγινε πιο έκδηλη όταν, απευθυνόμενος ο κ. Τσενές στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεοδ. Νασιώτη, του υπενθύμισε ότι, "υπάρχει μια δέσμευση για ειδική συνεδρίαση για τις αναθέσεις και όπως είχε δεσμευτεί ο κ. Δήμαρχος θα τις πάρουμε μία προς μία...".

Τηρώντας ο ίδιος ο κ. Τσενές την "συνέπεια λόγων και πράξεων που είναι προτέρημα για τους αιρετούς" όπως χαρακτηριστικά είπε, θεωρεί ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ και ως εκ τουτου ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ τις οικονομικές καταστάσεις του 2019.

Ακολούθως, πήρε το λόγο ο κ. Ανδριόπουλος, ο οποίος είπε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει την όλη διαδικασία και ως εκ τούτου ψηφίζει ΠΑΡΩΝ.

Δείτε το video που ακολουθεί:

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com