Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων

Με αθρόα προσέλευση των μελών, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022, στο κτίριο της πρώην μαθητικής εστίας Καλαβρύτων, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση μελών, του Α.Γ.Σ Καλαβρύτων.

Κατά την ενημέρωση, παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο του Α.Γ.Σ. κ. Παύλο Σατολιά, τα μέχρι σήμερα στοιχεία που δείχνουν την, για άλλη μια χρονιά, ανοδική και κερδοφόρα πορεία του Συνεταιρισμού.

Ο κ. Σατολιάς ανέλυσε τα σχέδια ανάπτυξης, επεσήμανε τα προβλήματα και τόνισε την σταθερή αναπτυξιακή πορεία, κάνοντας αναφορά στα θετικά αποτελέσματα, την συνεχή κερδοφορία, την συνεχή αύξηση της παραγωγής, τονίζοντας ότι ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων είναι και εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή, προς όφελος όλων των παραγωγών.

Εκτός από την εημέρωση για την πορεία του Συνεταιρισμού από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Παύλο Σατολιά, συζητήθηκαν επίσης:

  • Η υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων χρήσεως 01/01/2021 έως 31/12/2021, μετά των εκθέσεων του Εποπτικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή και λήψη απόφασης περί της διάθεσης των κερδών.
  • Η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Εποπτικού Συμβουλίου, του Διευθυντή, του Υποδιευθυντή, των Προϊσταμένων και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσης 01/01/2021 έως 31/12/2021.
  • Η τροποποίηση του άρθρου 28 του Καταστατικού του αγροτικού συνεταιρισμού με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».
  • Ο ορισμός ανώτατου ορίου δανεισμού από χρηματοπιστωτικό ίδρυμα εσωτερικού και εξωτερικού που θα συνάψει ο Α.Γ.Σ Καλαβρύτων για λογαριασμό του Νομικού Προσώπου και εξουσιοδότηση του Δ.Σ για υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.
  • Η κάλυψη της ίδιας συμμετοχής ή και Τραπεζικού Δανεισμού για τις Δράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης.
  • Ο ορισμός Ορκωτού Ελεγκτή για την διαχειριστική χρήση του έτους 2022.
  • Η έγκριση Προγράμματος του Α.Γ.Σ Καλαβρύτων και έγκριση προϋπολογισμού του επόμενου έτους.

Στην συνέλευση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του Συνεταιρισμού και Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος.

α

 

α

 

α

 

αα

 

α

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com