Η DUR χορηγός του θερινού σχολείου της ΔΗΚΕΚ

Υπό την χορηγία της DUR, καθώς και της εταιρείας τυροκομικών προϊόντων Μηλιτσόπουλος,  θα πραγματοποιηθεί φέτος το 2ο θερινό σχολείο του Δήμου Καλαβρύτων, που θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου 2021.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, "H ΔΗΚΕΚ και ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Κούκιος ευχαριστούν από καρδιάς την εταιρεία DUR για την πολύτιμη και ευγενική χορηγία τους, στο Θερινό Σχολείο 2021. Η DUR συμμετέχει σε μια πολιτιστική και παιδαγωγική διοργάνωση με θέμα το 1821, αποτυπώνοντας το ιστορικό γεγονός μέσα από τις δημιουργίες των παιδιών, και την καθοδήγηση της κ. Ελένης Ζαβέρδα."

Να υπενθυμίσουμε ότι το θερινό σχολείο, διοργανώνεται και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη ΔΗ.Κ.Ε.Κ. Σπήλαιο Λιμνών Καστριών, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Έχει τίτλο «Μύθος, Αγώνας, Επανάσταση 1821-2021» και θα λάβει χώρα στην Μαθητική Εστία Κλειτορίας, σε δύο χρονικές περιόδους (Ά περίοδος 25-7 έως 31-7-21 και Β’ περίοδος από 1-8 έως 7-8-21) με τη συμμετοχή 40 παιδιών, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανά περίοδο από όλη την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας (Αχαία, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία).

Η συμμετοχή των μαθητών είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ κατά την προσέλευση των μαθητών θα διεξαχθούν τεστ ανίχνευσης για τον Covid-19, και θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πληροφορίες – δήλωση συμμετοχής: 6939.85.73.47

 

afissa

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com