Η δήλωση το Δημάρχου Καλαβρύτων, για τον αιφνίδιο θάνατο του Σπύρου Καούρη

Με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του Αντιδημάρχου του Δήμου Καλαβρύτων Σπύρου Καούρη, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Ο αδόκητος θάνατος του φίλου, συναγωνιστή, συνοδοιπόρου και πολύτιμου συνεργάτη Σπύρου Καούρη μάς κάνει όλους φτωχότερους.

Χάσαμε έναν άνθρωπο της διαρκούς προσφοράς, έναν άνθρωπο που συνέδεσε τ’ όνομα του με την διαρκή κοινωνική αλληλεγγύη, με το όραμα για μια δικαιότερη και πιο ανθρώπινη κοινωνία. Και αυτό ο Σπύρος το τηρούσε και το ακολουθούσε πιστά, απαρέγκλιτα συνεχώς, στην καθημερινή του πρακτική, είτε με την ιδιότητα του Αντιδημάρχου, είτε με την ιδιότητα του λαμπρού επιστήμονα, χειρούργου οδοντίατρου.

Υπηρετώντας την Επιστήμη του με πάθος και με αυστηρή προσήλωση σε ιδέες και αρχές.

Στον Δήμο Καλαβρύτων είμαστε όλοι συντετριμμένοι απ’ αυτή την αιφνίδια απώλεια.

Προσωπικά, θέλω να εκφράσω την βαθιά μου οδύνη για τον θάνατο ενός σπουδαίου φίλου. Ο Σπύρος, επί δεκαετίες, με τίμησε με την φιλία και την αγάπη του. Και αυτό ήταν αμοιβαίο. Η δε συνεργασία μας ήταν πάντα ανέφελη, αδιατάρακτη, στρατευμένη στα κοινά οράματα και τους κοινούς μας στόχους.

Θα μάς λείψει.

Στην οικογένεια του, θέλω να εκφράσω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 17 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com