Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Καλαβρύτων Αθανάσιου Παπαδόπουλου

Στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Παπαδόπουλος, αναφέρει τα εξής:

«Το μήνυμα της Ενανθρώπισης του Κυρίου μας γεννά πάντα την Ελπίδα, την Αισιοδοξία, την Αγάπη, την Αλληλεγγύη, την Αρετή που δίνει στον Άνθρωπο, σε όλους μας, τα εφόδια ενός δρόμου φωτεινού και ανέσπερου.

Είναι το άστρο που φωτίζει τους ουρανούς μας και μας δείχνει τον δρόμο της πίστης, της ταπείνωσης και της συγκατάβασης.

Κι αυτά τα Χριστούγεννα, δοκιμαζόμαστε. Η πανδημία είναι ακόμα παρούσα και παραμένει ως απειλή.

Αυτές τις μέρες της γαλήνης, της κατάνυξης και της θαλπωρής, ο νους και η συνδρομή μας είναι κοντά σε όσους δίνουν τη μάχη τους στην πρώτη γραμμή. Είναι κοντά στους ασθενείς. Αλλά και στους γιατρούς, στους νοσηλευτές, σε όσους υπηρετούν στις δομές της δημόσιας Υγείας και υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε αυτός ο ακήρυχτος πόλεμος να έχει αίσια έκβαση, χωρίς άλλες απώλειες.

Ο Δήμος Καλαβρύτων, απ’ την πρώτη στιγμή, συντόνισε όλες τις δυνάμεις του και συνεργάστηκε με τις αρμόδιες αρχές ώστε σε κάθε γωνιά του Δήμου να περιοριστούν, στο μέτρο του δυνατού, οι επιπτώσεις απ’ την έλευση της πανδημίας.

Αλλά, δεν είμαστε μόνοι σ’ αυτό τον δρόμο. Έχουμε τη στήριξη της Επιστήμης που μάς συντροφεύει. Έχουμε τα εφόδια της που φωτίζουν το βήμα μας, σ’ αυτό τον δύσβατο και αχαρτογράφητο δρόμο. Προσέχουμε, λοιπόν, προστατεύουμε εαυτούς και αλλήλους, δείχνουμε την έμπρακτη αγάπη μας στον πλησίον.

Το νόημα των Χριστουγέννων, άλλωστε, αντανακλάται σ’ αυτήν ακριβώς την αγάπη. Στην αλληλεγγύη, στη στήριξη, στην ομόνοια, στην κατανόηση του συνανθρώπου, στην ψυχική και πνευματική ανάταση που πηγάζει απ’ το λυτρωτικό γεγονός της Γέννησης του Κυρίου. Και τον απαράμιλλο φιλάνθρωπο χαρακτήρα της.

Χριστός γεννάται δοξάσατε!

Χρόνια πολλά σε όλους.

Αγάπη και Γαλήνη στις καρδιές όλων μας.

Αγάπη, Υγεία, Ευημερία κι Ευτυχία στις οικογένειες μας, στους δικούς μας ανθρώπους, στον απανταχού Ελληνισμό, σ’ όλη την υφήλιο».  

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com