"Γεφύρι της Άρτας" η επένδυση του Χιονοδρομικού. Επαναδημοπράτηση του διαγωνισμού για την αναβάθμιση.

"Γεφύρι της Άρτας" φαίνεται ότι έχει γίνει η επένδυση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Πρόκειται για την επένδυση συνολικού προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του, που τόσος λόγος έχει γίνει στο παρελθόν. "Μέχρι τέλους του 2022 η αναβάθμιση θα έχει ολοκληρωθεί" είχε τονίσει πριν λίγους μήνες σε μια από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Χ.Κ.Κ. ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. Φωκίωνας Ζαίμης.

Όπως διαβάζουμε όμως χτες, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το ίδιο το Χ.Κ.Κ., το έργο μπαίνει πάλι σε... τροχιά επαναδημοπράτησης.

Μετά και την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαβουλεύσεων μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, αναφέρει το δελτίο τύπου, "το έργο «Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων» είναι έτοιμο να επαναδημοπρατηθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα εγκριθεί από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας".

Ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι, "την Τρίτη 3/5/22 η Οικονομική επιτροπή συνεδρίασε και έλαβε την απόφαση για ακύρωση της προηγούμενης διαγωνιστικής διαδικασίας με στόχο την άμεση επαναπροκήρυξη νέας η οποία και θα περιλαμβάνει όλες τις συμφωνηθείσες τροποποιήσεις. Έτσι, θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη εβδομάδα με θέμα την έγκριση της νέας προκήρυξης του διαγωνισμού. Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης «Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ΑΕ ΟΤΑ» έλαβε ομόφωνη απόφαση έγκρισης των νέων τεχνικών δελτίων στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 15/04/22 για λήψη απόφασης πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Όλο το προηγούμενο διάστημα, μετά από στενή συνεργασία του διοικητικού συμβουλίου του χιονοδρομικού κέντρου και των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, αλλά και με την προσωπική εμπλοκή του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Καλαβρύτων έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες οι οποίες απαιτούνταν για την επιτυχή επαναδημοπράτηση του διαγωνισμού ενώ ελήφθησαν σοβαρά υπόψιν και τα σχόλια των ενδιαφερομένων τα οποία και κατατέθηκαν δημόσια σε ανοιχτή διαβούλευση που πραγματοποίησε τον μήνα Φεβρουάριο η Περιφέρεια".

Ενώ καταλήγει με την επισήμανση ότι, "Στόχος όλων των εμπλεκόμενων φορέων παραμένει η άμεση ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών ώστε η ολοκλήρωση του έργου να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν."

"Καλά κρασιά" δηλαδή...

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 16 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com