Ευχαριστήριο στο Σκλαβενίτη από το Δήμο Καλαβρύτων

Με βαθύ αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, τόσο ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Παπαδόπουλος Αθανάσιος, όσο και ο Βοηθός Δημάρχου- Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικής Προστασίας, κ. Ζησιμόπουλος Ζήσιμος ευχαριστούν από καρδιάς τη γνωστή αλυσίδα super-market ΄΄Ελληνικές Υπερπαραγωγές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.΄΄ για την ιδιαίτερα σημαντική προσφορά της σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία και θα διανεμηθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου σε ευάλωτους οικονομικά συμπολίτες μας.

Επίσης, με πρωτοβουλία του Δημάρχου, αναγκαίες προμήθειες για περίπτωση έκτακτης ανάγκης εν όψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου προσφέρθηκαν από την ίδια εταιρεία και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων.

Σε μία περίοδο που δοκιμάζεται η κοινωνική συνοχή,  τέτοιου είδους ενέργειες αποδεικνύουν έμπρακτα τον αυτοσεβασμό, τον σεβασμό στον άνθρωπο και την αλληλεγγύη που χαρακτηρίζει ακόμη την κοινωνία μας, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com