Εσωκομματικές ΝΔ: Μάχη Τσάμη Παπαβραμόπουλου για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ

Για πρώτη φορά τα στελέχη του κόμματος της ΝΔ μπορούν να συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη κομματικών οργάνων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ, οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ, των μελών των διοικητικών συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των συνέδρων, θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις 24 Οκτωβρίου.

Ενδιαφέρον για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ παρουσιάζεται στα Καλάβρυτα , όπου η «μάχη» για την προεδρία θα διεξαχθεί μεταξύ του Νίκου Παπαβραμόπουλου και του νυν προέδρου από την Κλειτορία Νίκου Τσάμη, όπου θα είναι και πάλι υποψήφιος.

Αναλυτικά:

Ο Νίκος Τσάμης θα έχει μαζί του ως υποψήφια μέλη της ΔΗΜΤΟ τους: Παναγιώτη Χαμακιώτη, Δημήτρη Νικολόπουλο, Ανδρέα Θεοδώρου, Χρήστο Χαλβατζή, Αλέξανδρο Βερτζάγια, Ειρήνη Δουκλιά, Χρήστο Θανόπουλο, Ιωάννη Κιούση, Γεώργιο Καρούζο, Αγγελο Καυγά και Μαρία Λυκουργιώτη.

Ο Νίκος Παπαβραμόπουλος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος, με τους: Μαρία Δημητρίου, Μαρία Καργκούνη, Παναγιώτη Καυγά, Ανδρέα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καμπέρο και Νίκο Τάγαρη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com