ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ ΔΗΜ ΤΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ευχαριστήριο του Ανδρέα Παπαδόπουλου

Aισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Η εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου με γεμίζει συγκίνηση και δύναμη. Όμως, με φορτώνει και ευθύνες, στις οποίες δεσμεύομαι να ανταποκριθώ με ήθος, συνέπεια και αποφασιστικότητα.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους νέους ανθρώπους που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή τη διαδικασία, δείχνοντας ότι υπάρχει ελπίδα και συνέχεια στον τόπο μας.

Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες, αλλά και τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος, έχοντας ως πυξίδα τον σεβασμό προς τον άνθρωπο.

Οι εκλογές δεν είναι αριθμοί και ποσοστά. Είναι συμβόλαιο τιμής και η ύψιστη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Με εκτίμηση

Ανδρέας Παπαδόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com