ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Γι' άλλη μια φορά αφαιρέθηκε ο λόγος από το Νίκο Μαγκαφά! - VIDEO

Εδώ και αρκετό καιρό, έχουμε διαπιστώσει και έχουμε θίξει από το"KNet", φαινόμενα αυταρχισμού, που δυστυχώς παρατηρούνται και λαμβάνουν χώρα όλο και πιο συχνά, στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων.

Ας θυμηθούμε τις επιθέσεις που δέχτηκε, από το Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια, ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΣΑ και δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Θεοχάρης, όταν τόλμησε να εκφέρει αντίθετη άποψη από αυτή της πλειοψηφούσας παράταξης.

Τελευταίο θύμα αυτής της "νοσηρής" κατάστασης, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Λαζουρά κ. Νίκος Μαγκαφάς, ο οποίος, όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί, αγνοήθηκε και διακόπηκε βιαίως όταν επιχείρησε να πει την άποψή του, στην 3η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων, με θέμα της ημερήσιας διάταξης: "Περί έγκρισης οικονομικών καταστάσεως χρήσης 2019 του Δήμου Καλαβρύτων (Ισολογισμός – Απολογισμός - Αποτελέσματα Χρήσεως)".

Στη συνέχεια ο κ. Μαγκαφάς αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα:

"Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμπεριφορά του Προέδρου που επανειλημμένα το κάνει να μην μου δίνει το λόγο, αποχωρώ από τη συνεδρίαση. Παρακαλώ το να γραφεί στο πρακτικό"

Αυτό που αξίζει να παρατηρήσει κάποιος είναι ότι, ενώ στην αρχή του δόθηκε ο λόγος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεοδ. Νασιώτη, στη συνέχεια και όταν ο κ. Μαγκαφάς άρχισε την τοποθέτησή του, διακόπηκε "βιαίως" από τον ίδιο τον κ. Νασιώτη.

Το εύλογο ερώτημα που τίθεται εδώ είναι, τι μεσολάβησε; Μόνος του ο κ. Νασιώτης πήρε την πρωτοβουλία να του αφαιρέσει το λόγο, ή μετά από απαίτηση κάποιου;

Επειδή θεωρούμε ότι ο κ. Νασιώτης, ούτε "αχυράνθρωπος" κανενός είναι, ούτε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, έχει δείξει ότι δρα κατόπιν εντολών άλλων, ας θεωρήσουμε ότι το όλο γεγονός ήταν απλά μια κακή στιγμή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και ότι δε θα επαναληφθεί στο μέλλον.

Τέλος, ας θυμίσουμε στον κ. Νασιώτη, τις καταγγελίες που είχε κάνει, όταν ήταν Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης Κατσιφάρα και δεν του δινόταν ο λόγος να τοποθετηθεί...

Αυτά γιατί τα... γραπτά μένουν!!!

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com