Δήλωση Δημάρχου Καλαβρύτων για την απόφαση της Περιφέρειας

Σε δήλωση του σήμερα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, αναφέρει τα εξής:

«Ο Δήμος Καλαβρύτων χαιρετίζει και επικροτεί την απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ν’ αναβάλει την προγραμματισμένη παρουσίαση του Λευκώματος ‘Μνήμες 1821’ και να προχωρήσει στην αναπροσαρμογή του περιεχομένου του, αναφορικά με τα εθνικά επαναστατικά γεγονότα των Καλαβρύτων και στη βάση των ενστάσεων και παρατηρήσεων που εκτενώς διατυπώθηκαν κατά την έκτακτη σύγκληση και συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου και της ομόφωνης απόφασης που ακολούθησε.

Η απόφαση της Περιφέρειας υπηρετεί την ιστορική μνήμη και αλήθεια και έρχεται ν’ αποκαταστήσει τα πράγματα.

Κάθε Καλαβρυτινός, κάθε Έλληνας, έχει ευθύνη να διαφυλάσσει και να προασπίζεται την ιστορική κληρονομία μας. Και σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο εντάσσονταν όλες οι κινήσεις δικαιολογημένης και εύλογης διαμαρτυρίας που εγέρθηκαν εκ μέρους του Δήμου Καλαβρύτων για το εν λόγω Λεύκωμα.

Καλάβρυτα σημαίνουν γη της Ελευθερίας, γη της πρωτοπορίας στους Αγώνες, γη της Φλόγας, της Αγίας Λαύρας και του Λαβάρου. Και αυτό είναι κάτι που ξεπερνά οποιαδήποτε άλλη, εφήμερη συνθήκη».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
14 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com