Ανακοίνωση του Γιώργου Τσενέ για τις καταγγελίες Μπαρμπαράκου

Μετά την ανακοίνωση του Γ. Μπαρμπαράκου, ο οποίος κατήγγειλε «Ενορχηστρωμένη προσπάθεια απαξίωσης της Φιλαρμονικής», ο δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Τσενές συναντήθηκε μαζί του προκειμένου να ενημερωθεί «από πρώτο χέρι» για τις καταγγελίες και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Συναντηθήκαμε χθες 2 Αυγούστου με τον αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής μας κον Γεώργιο Μπαμπαράκο καθώς και με αντιπροσωπεία των μουσικών αυτής, όπου ενημερώθηκα για τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα όποια αναδείχθηκαν μετά από την δημόσια τοποθέτηση του αρχιμουσικού της.με 

Η φιλαρμονική μας είναι συνυφασμένη με την ιστορία αυτού του τόπου και ουδείς έχει δικαίωμα να την υποβαθμίσει πολύ περισσότερο να την διαλύσει.

Ζητώ άμεσα από τον κον Δήμαρχο, τους αρχηγούς των παρατάξεων, τους δημοτικούς συμβούλους έναν έναν ξεχωριστά και τον κον Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.Κ.- Σπήλαια Λιμνών Καστριών, να τοποθετηθούν δημόσια και να απαντήσουν στα παρακάτω ερωτήματα:

  1. Θέλουμε ή δε θέλουμε την Φιλαρμονική και εάν ναι γιατί δεν προχωρά άμεσα η δημοτική αρχή στην δημιουργία του οργανισμού αυτής?

  2. Είναι ή δεν είναι η φιλαρμονική μας μέρος του πολιτισμού μας? εάν ναι γιατί την εξαφανίσαμε από το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας?

  3. Έχει εκχωρηθεί η προβολή του πολιτισμού μας και των εκδηλώσεων αυτού σε εταιρεία? Εάν ναι ποια είναι αυτή, με ονοματεπώνυμο και ποιο το κόστος?

Όλα τα ανωτέρω είναι μόνο ένα μέρος από τα πολλά, σοβαρά και συσσωρευμένα προβλήματα που ταλανίζουν τον δήμο μας.

Είναι καιρός να προβληματιστούμε όλοι και να δώσουμε άμεσες λύσεις γιατί είμαστε υπηρέτες του τόπου.

Γιώργος Τσενές

Δημοτικός Σύμβουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com